Er du nysgerrig på at se mere? Så følg @ArtbyDyhr på Instagram, eller lav en aftale på mail: t.dyhr71@gmail.com eller på mobil 27608997

og kig forbi atelieret.

Smukke Porscher

 

Abstrakt Kunst 

Ikke mindre end 25 år har jeg tegnet og malet - jeg ser en stor udvikling over årene: "Jeg maler abstrakt, fordi jeg kan lide, at folk selv skal finde meningen med billedet, og min opgave er at appellere til deres fantasi." Billederne er dragende og præget af farver og stærke udtryk, og det er ikke svært at forstå, at atelierets gæster stort set altid går herfra med et købt maleri.  

 

 Motiverne har ændret sig fra et særlig fokus på hjerter, herefter ballerinaer og i dag til den abstrakte kunst, og også i farvevalget er der sket noget:

"Mit farvevalg er i dag vildere end tidligere. Jeg har ikke brugt farver før nu, men det tvinger noget lidenskab ind i billederne. Farverne skaber værket. De driver maleriet frem, og humøret præger farvevalget".

 

Er du nysgerrig på at se mere? Så følg @artbydyhr på Instagram, eller lav en aftale på mail t.dyhr71@gmail.com eller på mobil 27608997

og kig forbi atelieret.

 

 

Tina Dyhr